• صفحه اصلی
  • >
  • توانبخشی
  • >
  • ارائه راهنمای بالینی رشته شنوایی‌شناسی به وزارت بهداشت/ فعالیت حدود ۳ هزار ادیولوژیست در کشور

ارائه راهنمای بالینی رشته شنوایی‌شناسی به وزارت بهداشت/ فعالیت حدود ۳ هزار ادیولوژیست در کشور

دبیر انجمن شنوایی شنایی ایران، از ارائه گایدلاین رشته شنوایی شناسی به وزارت بهداشت با هدف ارائه خدمات استاندارد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، حمید جلیلوند با اشاره به برگزاری هفدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران، گفت: محور اصلی کنگره شنوایی شامل تجویز و تنظیم سمعک بر روی گوش کودکان و نوزادان و مداخله درمانی زودهنگام است.

دبیر علمی هفدهمین کنگره شنوایی شنایی ایران ادامه داد: از آنجا که حیطه فعالیت ادیولوژیست بسیار مهم و حساس است و باید دقیق انجام شود، به همین خاطر طبق گایدلانی( راهنمای بالینی) که انجمن طی دو سال بر روی آن کار کرده؛ قرار است تا در سراسر کشور آخرین خدمات علمی بر اساس استانداردهای درمانی جهان ارائه شود.

وی گفت: در این کنگره از اشخاص بین المللی که در سطح دنیا در این دو زمینه تبحر دارند و صاحب نظر و صاحب کتاب هستند و جز هیات برد اینگونه گادلاین ها و استانداردها هستند دعوت کرده ایم و قصد داریم با برگزاری کارگاه‌ها و پنل های تخصصی، آخرین روش ها و استانداردترین متدها را برای همکاران ادیولوژیست ارائه دهند.

جلیلوند افزود: این ادیولوژیست‌ها با کسب گواهینامه به عنوان کارشناس و مدرس به بقیه کارشناسان این رشته موارد آموزشی را تدریس می‌کنند تا یک زیرساخت خوب برای برنامه‌ریزی در آینده فراهم شود تا گادلاینی که برای وزارت بهداشت آماده می‌کنیم، اجباری شود و در کشور طبق آخرین استانداردها پیش برویم.

وی ادامه داد :در حال حاضر هدف انجمن این است که در تمامی اقصی نقاط کشور، چه در مراکز استان ها و مناطق دور افتاده، هر کودک و نوزادی در هر گوشه کشور از خدمات برابر و یکسان و طبق آخرین استانداردهای علمی برخوردار شود.

جلیلوند با اشاره به وجود ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ ادیولوژیست در کشور، افزود: وقتی این افراد را آموزش دهیم و گادلاین را تهیه و اجباری کنیم، همه افراد می توانند خدمات یکسان دریافت کنند.

وی یادآورشد: آخرین مهلت ارسال مقالات به کنگره تا اول بهمن ۹۶ است و گروه هایی که می توانند در این کنگره شرکت کنند شامل ادیولوژیست ها، گفتار درمانگرها، متخصصین توانبخشی، متخصصین اعصاب، متخصصین اطفال و گروه های پزشکی که در زمینه شنوایی و تعادل فعالیت دارند، می توانند در این کنگره شرکت کنند.

دبیر انجمن شنوایی شناسی ایران، در پایان گفت: هدف از برگزاری کنگره کمک به تامین زیرساخت های لازم برای اجرایی کردن و ارائه خدمات درمانی در سطح بین المللی و استاندارد به تمام مددجویان در کشور است که امیدواریم انجام شود.

منبع: خبرگزاری فارس
۱۳۹۶/۱۰/۰۲